I le malo o faʻatoʻaga, o le duo malosi o fungicide ma bactericide e faia se sao taua i le puipuia o fualaʻau.O le fa'afefeina o fa'amata'u mai fa'ama'i, latou te fa'amautinoa le olaola o la'au.Faatasi ai ma le tele o fungicides, o le azoxystrobin e tu i fafo o se puipuiga malosi.

O le Azoxystrobin, o se maatulimanu i le puipuiga o fuala'au, e fa'aalia le malosi e tetee atu ai i fili eseese.O lona tulaga maualuga i le laufanua o faatoaga ua faailogaina i lona aoga i le puipuia ma le puleaina o faamai.Faifaatoaga, ma le mataʻituina o fua, liliu atu i le azoxystrobin mo le puipuiga malosi o fua.

Ascernity fungicide, o se isi malosi i le auupega e tetee atu ai i pathogens, e faʻapipiʻi le laina puipui.O lona fa'atulagaga fa'apitoa e aofia ai tekonolosi fa'ateteleina e fa'asilisili ai lona aoga.A'e a'e i le ta'uta'ua, ua avea ma so'o fa'atuatuaina mo faifa'ato'aga o lo'o tauivi ma lu'itau fa'ama'i.

O le sootaga symbiotic i le va o fungicides ma bactericides o loʻo faʻaalia i le tausiga faʻapitoa e tuʻuina atu i fualaʻau.Faʻatasi, latou te fausia se talipupuni e le mafai ona faʻaaogaina, e taofia ai le osofaʻia o faʻamaʻi e mafai ona faʻaumatia ai fua o faʻatoʻaga.O le au faifaato'aga, latou te iloa lelei lenei fesoʻotaʻiga, tuʻufaʻatasia nei tagata puipuia i totonu oa latou fuafuaga faʻatoʻaga.

I le sailiga faifaipea mo le tulaga lelei o faʻatoʻaga, e le mafai ona faʻateleina le taua o fungicides ma bactericides.Latou te saofagā faʻapitoa i faiga faʻatoʻaga gafataulimaina, faʻamautinoa e le gata o le tele o seleselega ae faʻapea foʻi le maufetuunaʻi o fualaʻau i le feagai ai ma fili microbial.

Ascernity fungicide, tu tau'au i tauau ma azoxystrobin, fa'ata'ita'iga le mata'utia o fa'ato'aga fou.O lona maualuga o loʻo faʻamamafaina ai le faʻaleleia faifaipea i le tulaga o le puipuiga o fualaʻau.I le siva lavelave i le va o faifaatoʻaga ma pathogens, o nei tagata puipuia e faia se sao taua, faʻaliliuina le tai e fiafia i seleselega fua.


Taimi meli: Ian-22-2024
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou