cymoxanil + mancozeb fungicide

Cymoxanil + Mancozeb fungicide o se tuufaatasiga o mea aoga e lua, ma e masani ona faʻaaogaina mo le puleaina o faʻamaʻi faʻamaʻi eseese i fualaʻau.O fa'aoga fa'apitoa o lenei fa'atasiga fungicide e mafai ona eseese e fa'atatau i le fa'atulagaina ma fuala'au fa'atatau.Ae ui i lea, o nisi nei o faʻaoga lautele:

  1. Downy Mildew Control: Cymoxanil + Mancozeb e masani ona faʻaaogaina e faʻafefe ai faʻamaʻi pipisi i totonu o fualaʻau e pei o vine, pateta, ma kukama.
  2. Puleaina o Late Blight: E aoga tele i le puleaina o le late blight, o se faama'i faataumaoi e aafia ai fua o faatoaga e pei o tamato ma pateta.
  3. Puipuia o La'au La'au: O le fungicide e fa'aoga e puipuia ma fa'atonutonu ai fa'ama'i o la'au i fa'ato'aga eseese, e aofia ai fuala'au ma fualaau 'aina.
  4. Taofi Fa'ama'i i Vine: Cymoxanil + Mancozeb e mafai ona fa'aoga e taofia ai fa'ama'i pei o le palapala i vine.
  5. Puleaina o Pateta: I pateta, o le fungicide e masani ona faʻaaogaina e pulea ai le paʻu e mafua mai i nisi gaʻo.
  6. Fa'ama'i Tomato: E fesoasoani i le puipuia o tamato mai fa'ama'i fa'ama'i, e aofia ai le tuai o le pala.
  7. Puipuiga o le Cucurbit: O mea totō e pei o kukama, maukeni, ma maukeni e mafai ona manuia mai le faʻaogaina o lenei fungicide mo le puipuiga mai faʻamaʻi faʻapitoa.

Va'ai i taimi uma i le igoa o oloa ma mulimuli i fua faatatau o talosaga ma ta'iala fautuaina.E le gata i lea, mafaufau i tulafono faʻalotoifale ma fautuaga mo faʻatoʻaga ma faʻamaʻi faʻapitoa i lau itulagi.


Taimi meli: Ian-19-2024
Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou